Köpvillkor

Byte av vara

Vid byte av produkt när det är felbeställning så skickar ni tillbaka produkten till oss med valfri leverantör (så länge den kommer direkt till oss och inte till något ombud) och ni skickar med lapp med uppgifter som ordernummer mm. och vad t.ex. för storlek du vill byta till så fixar vi det och vi står för frakten tillbaka till er (OBS: vi står endast för frakten tillbaka till er. Ej för frakten från er till oss)
 Är det något som vi har skickat fel så står vi för frakten både fram och tillbaka.

Reklamation

Kontakta oss och berätta varför ni vill reklamera varan.     
När vi mottagit varan och godkänt reklamationen gör vi något av följande:
Om möjligt reparerar vi varan.
Du får en ny identisk vara.
Du får tillbaka pengarna du betalat för varan.


Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
 Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna. Allmän åldersgräns 18 år.

Kunduppgifter

De uppgifter som registrerats hos campinggrossisten.se kommer ej att föras vidare till annan part annat än vid eventuell betalningstvist eller om svensk lag kräver det. Vid eventuell betalningstvist behöver campinggrossisten.se lämna ut kunduppgifter till Inkasso och Kronofogdemyndigheten.


Hur hanteras mitt personnummer och kortnummer?

Ert personnummer behandlas enligt PUL. Ert kortnummer kommer vi aldrig i kontakt med utan vi erhåller bara ett referensnummer som vi kan använda oss av när vi tar kontakt med Payson.


Priser

Produktpriserna hos campinggrossisten.se är de som anges på webbplatsen och priserna inkluderar gällande moms.